Back to Top
Super User

Super User

Пятница, 02 Декабрь 2022 10:15

Кухні на замовлення Хмельницький

Існує безліч варіантів для виготовлення зеленої кухні, так як і для будь якої іншої. У виборі кухні Вам можуть допомогти проєкти професіоналів кухні на замовлення Хмельницький KUHNI-Nami. Ми є вашим найбільшим джерелом натхнення. Адже ми можемо виготовити будь-яку кухню на замовлення. Ми створимо для вас і покажемо, як можна використати зелений колір на кухні. Зелений колір ми використаємо в вигляді меблів, штор, робочих поверхонь, додаткових декорів та кухонних прикрас.

Зелений колір це ідеальний заспокійливий колір для кухні. Він підходить як для виготовлення самих меблів, а також для фарбування стін чи використанню в кухонному текстилю.

Ми в своєму арсеналі готових робіт маємо фото прикладів зелених кухонь ось тут:

http://kuhni-nami.com.ua/pod-zakaz/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8.html

Вторник, 08 Ноябрь 2022 10:57

Кухні на замовлення Хмельницький

Сьогодні поговоримо про пенали на кухні. Їх досить часто використовують для зберігання текстилю, різного кухонного приладдя. Також в пенали вбудовують мікрохвильовки, духові шафи та іншу побутову техніку.

Пенал на кухні слугує предметом інтер'єру. Він дозволяє використовувати всі наші цінні квадратні метри. Звісно пенали можуть бути громісткими і габаритними. Але тут вже має бути використаний досвід дизайнера або меблевика, який має запропонувати свої рішення і бачення збереження  ергономіки, функціональності і великої місткості кухонного гарнітуру. Ми компанія кухні меблі на замовлення Хмельницький KUHNI-Nami, можемо запропонувати Вам багато різних варіантів з виготовлення кухні на замовлення з пеналами.

Пенали в кутку кухні, як правило використовується для невеликих приміщень кухонь. Так пенали не займають багато простору і візуально не зменшують приміщення.

Доприкладу в вузьких пеналах зберігають продукти, посуд, хімію для догляду за меблями і миття посуду та інші дрібнички для кухні.

Пенали які мають ширину 60см і більше вже можуть в собі містити вбудовану побутову техніку для кухні. Це можуть бути спеціалізовані мікрохвильові печі для кухні, духові шафи, кавоварки, винні шафи і т.д.

Ми в свому арсеналі готових робіт маємо фото прикладів кухонь з пеналами ось тут:

http://kuhni-nami.com.ua/pod-zakaz/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8.html

Ви хочете створити на кухні атмосферу легкості, елегантною і простору, тоді вам підійде таке поєднання в матеріалах, як Біла кухня з деревом.

Біла кухня з різними текстурами під дерево – це найкраще поєднання кольорів в сучасному стилі. Зараз став популярним скандинавський стиль, а таке рішення в дизайні, стає виграшним в інтер’єрі.

Поєднання білого і різних текстур та кольорів дерева, дає багато можливостей для виготовлення кухонь. Тут може бути дуже багато варіацій, ніж може здатися. Якщо поексперементувати з кольорами, можливо створити інтер'єр кухні в стилях кантрі, прованс, еко, але для цього потрібно додати теплих кольорів у вигляді відповідного декору.

Якщо ваш стиль хай тек або модерн, вам підійдуть фасади білого глянцевого кольору в поєднанні з різними відтінками текстур деревини. Панелі фасадів мають бути великими, не дрібними, так кухня буде набувати вигляду сучасності та стильного дизайну.

Коли створюється дизайн інтер’єрів, то тут немає чітких правил. Якщо немає досвіду, краще скористатись нашими послугами фірми KUHNI-Nami. Ми вже багато років працюємо на ринку кухні на замовлення Хмельницький.

Також глянцеві білі фасади для кухні, підійдуть для не великих приміщень кухонь. Так як такий колір матеріалу буде збільшувати візуально простір, поверхня ж сама собою буде відбивати світло і збільшить освітлення простору.

Ми не раз створювали такі кухні і ви можете самі в цьому переконатись ось тут:

http://kuhni-nami.com.ua/pod-zakaz/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8.html

 

 

 

Понедельник, 17 Октябрь 2022 09:14

Кухні під замовлення Хмельницький

 В оформленні домашньої кухні як правило використовують сучасний дизайн. Колір кухонного гарнітуру з темного дерева може бути не тільки чорним. На сьогоднішній день, виробники матеріалів готові запропонувати широкий вибір того, яка може буди темна кухня.

Сучасний дизайн мінімалізму – це кращий варіант оформлення приміщення в темних кольорах. Темні кольори деревини можуть змінюватись від світлих коричневих відтінків до контрастного чорного. Кількість варіантів по вибору кольору і текстури, дає можливість створити свій власний і не повторний вигляд приміщення.

В всі часи темний колір натурального дерева, був дуже цікавим і не повторним стилем в оформленні кухонь. При дотриманні декількох правил поєднання кольорів, можна звичайну кухню перетворити в витвір мистецтва.

Якщо ж говорити про вибір матеріалу, це не обов’язково має бути натуральна деревина. В якості фасадів може бути таке покриття як пластик, ДСП, МДФ який вкривається плівкою ПВХ. При правильному догляді ці матеріали будуть служити і радувати власників кухні дуже довго. Ми компанія KUHNI-Nami кухні на замовлення в м. Хмельницький можем запропонувати безліч відтінків і текстур в виготовлення кухонних меблів. Звертайтесь до нас на офіс м. Хмельницький вул. Тернопільська 7а магазин Меблі на замовлення і ми вас більш детально проконсультуємо.

З всіма нашими роботами можна ознайомитись тут: http://kuhni-nami.com.ua/

 

 

 

 

Четверг, 13 Октябрь 2022 15:29

Кухні на замовлення Хмельницький

 

Кухні під замовлення в м. Хмельницькому в стилі модерн завжди будуть актуальними. Насамперед, в стилі модерн використовуються глянцеві поверхні, при огляду інтер’єру вони одразу впадають в очі. В сучасному стилі модерн, присутні великоформатні поверхні які віддзеркалюють світло. Дизайнери полюбляють їх за те, що тим самим можна надати приміщенню глибину простору. Останні тренди в дизайні кухонь – це вітрини з алюмінієвого профілю, з затемненим склом, кольору графіт або бронза. Також на кухнях можлива комбінація різних матеріалів таких як, полірована сталь, пластик, вставки хрому. Геометрія сучасних кухонь, прямі лінії, без усяких поворотів і плавних ліній, все просто і гармонійно. Сучасні тренди диктують, відсутність відкритих полиць, вся техніка має бути схована за однотонними фасадами кухні, відсутність декору який перенасичує кухню своєю різнобарвністю.

На перший погляд такий дизайн може нагадувати офіс. Однак, якщо повернутись до теми, що це кухня, такий підхід виглядає як перевага - в такому інтер'єрі легше підтримувати порядок та чистоту, а отже кухня буде економити ваш дорогоцінний час.

На нашій сторінці з готових робіт кухонь, Ви можете ознайомитись з стилем модерн тут: http://kuhni-nami.com.ua/pod-zakaz/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B8.html

 

 

 

 

 

В мережі Інтернет є безліч однотипних кухонь, всі вони рясніють своїми кольоровими гамами. Як вибрати свою і не таку як у всіх? Зверніть увагу на стиль лофт. Стиль лофт обумовлює в собі енергетику брутальності, красу натуральних матеріалів і при цьому 100% функціональність інтер'єру. Стиль лофт надасть особливої атмосфери вашій оселі та вечірнього спокою.

 

При використанні стилю лофт на кухні, дозволяються широкі відкриті полиці та консолі. Матеріали які слід використовувати на кухнях можуть бути як натуральні так і штучного походження. Найкраще будуть пасувати: дерево подібні структури темно-коричневих відтінків, де присутні прожилки структури, запили і сучки. Малюнок на матеріалі не може повторюватись, адже він буде нагадувати про штучність матеріалу. Звісно якщо, ви будете використовувати натуральну деревину, вам не прийдеться турбуватись про таке. Покриття для фасадів може бути плівка під бетон, темні породи деревини та грубі структури каменю.

 

Наша компанія KUHNI-Nami, допоможе втілити в життя вашу ідею з виготовлення кухні під замовлення в м. Хмельницькому в стилі лофт.

 

В нашому портфоліо з готових робіт кухонь, Ви можете ознайомитись з стилем лофт ось тут: http://kuhni-nami.com.ua/.

 

 

 

Понедельник, 03 Октябрь 2022 12:27

Кухні на замовлення Хмельницький

Багато хто з нас мріє про відпочинок в французькому селі на узбережжі Середземного моряВсе це поєднує в собі стиль – ПровансМикомпанія KUHNI-Nami кухні на замовлення Хмельницький можемо запропонувати вамвтілити стиль прованс в дизайн вашого будинку

Коли ви вибираєте стиль провансваш будинок буде виглядати просторо і сонячноБудинок буде нести вам затишок і спокій

Дизайн прованс має на увазі творчість в виготовленні меблів і облаштуванні осельНеповторність інтер»єру додають декори в пастельних тонах.

 Не забувайте про вінтажні речіяк будуть доречними в вашій оселівони додадуть індивідуальностіКухні в стилі прованс полюбляють людиякі піклуються про природу

люблять домашніх улюбленцівякі насправді люблять європейську сільську старовинуяка радує помірним не агресивним кліматом та сонячними днями.

Кухні в стилі Прованс ви знайдете в каталозі кухонь на нашому сайті http://kuhni-nami.com.ua/.

 

 

 

Пятница, 30 Сентябрь 2022 11:51

Кухні під замовлення Хмельницький

 Кухні в ексклюзивному стилі за унікальним дизайном

На сьогоднішній день, коли стрімко розвивається дизайнерська майстерність, ми пропонуємо кухні на замовлення в м. Хмельницькому за індивідуальними розмірами, у всіх популярних стилях такі як: Лофт, Модерн, Мінімалізм, Класика, Скандинавський стиль, нео-класика, Арт-деко, Прованс, Кантрі все це і багато іншого ви знайдете в каталозі кухонь на нашому сайті http://kuhni-nami.com.ua/.

 

 

 

Понедельник, 26 Сентябрь 2022 09:29

Кухні на замовлення Хмельницький

 

 

Зробимо Вам красиву кухню на замовлення Хмельницький, на якій приємно готувати.

 

Гарантуємо, що у нас найбільш якісні кухні на замовлення у Хмельницькому і передмісті. Наші кухні витримують окріп до 180 градусів. Укладаємо договір, фіксуємо терміни виготовлення і гарантії!

НАШІ КУХНІ РАДУЮТЬ ГОСПОДАРІВ І ДИВУЮТЬ ГОСТЕЙ!

 

Ми виробляємо всі можливі види кухонь на замовлення в м. Хмельницькому.

 

Запишіться на безкоштовну консультацію для виготовлення кухні і ми вам на дамо всю інформацію яка вас цікавить.

 

Подивіться, як виглядають наші кухні після складання на об"єкті, на нашому сайті в галереї Кухні. Для нас дуже важливо підтримувати якість наших виробів на високому рівні.

 

Ми відмовилися виготовляти кухні  з дешевих матеріалів, тому отримуємо тільки позитивні відгуки.

 

Ми знаємо, що ви звернетеся ще в кілька компаній, що б порівняти ціни.

 

Тому давайте зробимо так...

 

Ви зателефонуєте нам, а ми розрахуємо попередню вартість кухні для вас.

 

Після зверніться в інші компанії за розрахунком, а потім прийміть рішення, де замовити кухню у нас або у інших. Добре?

 

.Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті http://kuhni-nami.com.ua.

 

 

Четверг, 22 Сентябрь 2022 09:40

Кухня на замовлення Хмельницький

 

Фасади кухні під замовлення Хмельницький призначені для комплектації кухонь, а також корпусних меблів. Моделі об'єднані благородством, витонченістю, функціональністю і сучасним стильним дизайном. Благородні відтінки гармонують з вишуканою текстурою дерева. Термін служби фасадів для кухні на замовлення Хмельницький продовжують сучасні технології обробки, такі як: фарбування, тонування, лакування ( матове, глянцеве ), патинування. Закінченість і цілісність фасадам надають карнизи, цоколі, молдинги, декоративні елементи і аксесуари.

 

ЛДСП - це матеріал високої якості, що відповідає таким критеріям, як: міцність, вологостійкість, зносостійкість, довговічність, стійкість до перепадів температур. Відповідає всім вимогам екологічної безпеки. ЛДСП для кухні на замовлення Хмельницький виробляють з хвойних порід дерев, саме тому переважає підвищена щільність внутрішніх шарів і дрібна структура волокон. Виробництво ЛДСП для кухні під замовлення Хмельницький відбувається на сучасному обладнанні за сучасними технологіями. Контроль якості застосовується на кожній стадії виготовлення ЛДСП. Різноманіття вибору - від 140 відтінків і фактур і постійно доповнюється новими декорами.

 

Навіть найпрекрасніший сучасний інтер'єр не може обійтися без функціональності, комфорту і зручності. Наша фурнітура для кухні під замовлення Хмельницький не тільки підвищує комфорт використання, але і перетворює відкриття і закриття в справжнє задоволення. Дотримуючись нових тенденцій розвитку, ми KUHNI-Nami реалізуємо їх, за допомогою інноваційних виробів, що відповідають останнім тенденціям розвитку техніки. Ми кухні на замовлення Хмельницький створюємо кухні для людей зі смаком до життя, які володіють еталоном витонченості, елегантності, величності і нотками урочистості і розкоші. Тому важливо не тільки гармонія і шарм, а й зручність простору. Ми кухні на замовлення Хмельницький створимо особисто для Вас неповторну комплектацію і максимально функціональний простір.

 

.Переконатися в цьому ви можете прямо зараз на нашому сайті http://kuhni-nami.com.ua.