Back to Top
Super User

Super User

Понедельник, 10 Ноябрь 2014 23:22

Вітальні на замовлення Хмельницький

Вітальні

    

Сьогодні вітальня - це одна з найважливіших кімнат в будь-якому будинку. Вона уособлює його затишок і комфорт. Адже саме у вітальні нам найбільше подобається проводити більшу частину свого вільного часу, тут ми всі любимо збиратися в сімейному колі, запрошувати друзів і гостей щоб спільно переглядати фільми, розважатися іграми або просто відпочити і поспілкується в приємному колі друзів. Саме ця кімната повинна виглядати просто шикарно, вітальня повинна сяяти від красивих меблів, яка повинна виглядати ідеально і дотримуватися всі смакові переваги господаря і сучасного стилю. Меблі для вітальні потрібно вибирати продумано і ретельно.

Наша компанія займається виготовленням меблів для вітальні на замовлення, слідуючи всім сучасним тенденціям світу моди меблів. Ми будемо раді допомогти Вам втілити в життя найсміливіші Ваші фантазії в чудовий проект включаючи як традиційні рішення, так і поєднуючи їх з найбільш незвичайними трендовими і самими сміливими ідеями наших досвідчених дизайнерів які відмінно розбираються в красивому створенні комфортного і неповторного інтер'єру для Вашої власної унікальної вітальні. Ми готові запропонувати Вам велику різноманітність матеріалів і фурнітури, індивідуальний підхід до задуманого Вами оформлення дизайну вітальні і високу якість виготовлення меблів для вітальні і це буде нашим незаперечною перевагою.

 

Просмотреть встроенную фотогалерею в Интернете по адресу:
http://kuhni-nami.com.ua/blog/Super-User/Page-5.html#sigProGalleria181292a3d8

 

Кухні

   

Кожна господиня погодиться: що маючи гарну кухню, виконану під своє індивідуальне замовлення – можна бути впевненим у присутності відмінного настрою у її власниці! Адже в гарному настрої готувати дуже приємно і завжди легко, якщо її ергономіка і робочий простір, заздалегідь зручно спроектовано. Кухня під замовлення – це унікальна можливість створити свою індивідуальну, затишну і якісну сучасну кухню, максимально враховуючи всі свої мрії і бажання.

Наша компанія з великим задоволенням і значним досвідом допоможе Вам зробити, Ваш персональний дизайн, втілюючи максимум практичності і функціональності Вашої нової, продуманої до дрібниць кухні. Наші фахівці займуться усіма технічними рішеннями і спроектують Вам шикарну кухню, допоможуть підібрати якісні матеріали і фірмову фурнітуру з безлічі існуючих в наших численних каталогах.

Одним з головних пріоритетів нашої фірми при виготовленні кухонь на замовлення, є використання тільки перевірених якісних матеріалів і фурнітури, що володіють великим ресурсом, міцністю і відповідають усім світовим і європейським нормативним вимогам і гостам. Ми регулярно слідуємо всім новітнім трендам меблевої моди і технологічних нововведень, і з гордістю пропонуємо своїм замовникам виключно грамотні та актуальні рішення із задіянням нових технологій і якісних матеріалів.

Звертайтеся до нас і Ваша нова модна кухня буде головною прикрасою в будинку!

Просмотреть встроенную фотогалерею в Интернете по адресу:
http://kuhni-nami.com.ua/blog/Super-User/Page-5.html#sigProGalleria3682650821

Контакти

  • тел: (097) 430-22-62 
  • E-mail:  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
  • Web-site: www.Kuhni-Nami.com.ua
  • м. Хмельницький вул. Тернопільська, 7а
  • карта кухні на замовлення Хмельницький

Про нас

Ми – це фірма « Кухні-Нами », з 2004р. виробляємо красиві і дуже якісні меблі різної складності як для житлових так і офісних приміщень під замовлення. Наше виробництво знаходиться в м. Хмельницькому.
Завдяки напому багаторічному досвіду роботи в сфері виготовлення меблів під замовлення і професіональним фахівцям нам є, що запропонувати Вашому вишуканому увазі! Основою нашого виробництва є кухня під замовлення і різна домівні меблі, починаючи від простого столу до більш складних конструкторських проектів для будинків, квартир, офісів котеджів, торгових майданчиків, ресторанних закладів.
У своїй роботі ми використовуємо безліч нових модних дизайнерських віянь і успішно поєднуємо їх з практичними рішеннями для Вашого максимального комфорту та зручності! Наша активно розвивається команда весь час прагне до свіжих ідей використовуючи нові матеріали, максимально ефективно навчаючи своїх фахівців, для того щоб ми могли запропонує вам дійсно кращий дизайн задовольнив Ваш смак, ми з радістю підкажемо і допоможемо Вам підібрати оптимальні конструктивні рішення, при здійсненні вибору як матеріалів і якісної фурнітури.
При виробництві меблів використовується фурнітура провідних світових виробників, а також німецьких виробників BLUM і HEFFEL ( механізми трансформації меблів, газові пружини, системи регулювання висоти стільниці ).
Якщо ви дійсно раціональна людина, яка хоче освіжити свій домашній або офісний інтер'єр, то ви дійсно звернулися за адресою, і наші великі пропозиції меблів під замовлення, зможуть допомогти Вам в цьому, і Ви будете впевнені що зробили грамотний вибір.
Подивіться наші фото вже фактично виконаної меблів або нові каталоги відвідавши наш салон, і ви самі побачите реальні зразки виробів і якість матеріалів, запросто ознайомитеся з нашими кращими проектами, зможете вибрати той дизайн що Вам максимально підходить і відразу зробити замовлення, почавши втілювати в реальність меблі своє мрії.

Страница 5 из 5